You are currently viewing Eli és Murphy végre találkoztak

Eli és Murphy végre találkoztak

SmartBulldox Elvira és Murphy Des Commabbatnts De La Guérte végre találkoztak😊

A hétvégén Svájcban jártunk, Eli találkozott Murphyvel. Az út hosszú volt és végig szakadt az eső. Mindezek ellenére Eli és Murphy remekül érezték magukat, azonnal megvolt a szimpátia. Murphy gyönyörű és nagyon kedves kutya, köszönjük a bizalmat és a segítséget Frédérique. A szakadó eső miatt nem tudtunk fényképeket készíteni a találkozóról.

De nem csak Murphynél jártunk, kicsit kirándultunk, amennyit az időjárás engedett. Les Posses gyönyörű, az egész környezet lélegzetelállító. Igazán különleges élmény volt.

A második napon Eli elköszönt Murphytől, mi elköszöntünk Les Posses gyönyörű hegyeitől és átmentünk Svájc másik tartományába, 130 km-re. Egy teljes napunk és esténk volt a barátainkkal és a kiskutyáinkkal, Smudoval és Astanoval(Pablo). A gazdiknak nagyon hálásak vagyunk amiért lehetővé tették, hogy találkozzunk az immár 10 hónapos BulldozerContibulls gyerekekkel. Az idő sajnos nem volt kegyes hozzánk. Talán 5 perc napsütés jutott egész nap.

Este meglátogattuk Yvonne és Thomas Tschanzot, és Eli is körülnézett a szülőházában. Szerintem mindenre emlékezett, hogy mi hol van 😊 Boldogan szaladt Yvonne és Thomas elé. Kedves Yvonne, Thomas, Valeria, Beat, Rebecca köszönjük a vendéglátást a kedves szavakat és az időtöket amit ránk szántatok. Nagyon szeretünk Titeket.

Most nincs más dolgunk mint várni és hamarosan kiderül, hogy 2023 tavaszaszán várhatóak e kiskutyák. Az újaink keresztben

SmartBulldox Elvira

HD B

ED 0

Patella lux -/-

OCD clear

Spondylosis clear

Cystinurie N/N

DVL 2 N/N

CMR1 N/N

B-Lokus B/b

Teljes fogazat

Előre harapás 8mm

Magasság 43.5 cm

Súly 25 kg

Junior Champion

Eli mindig kedves, nyugodt és nyitott. Nagyon szeret kutya társaságban is lenni. Szereti a kirándulásokat és a kanapén heverészést egyaránt.

Murphy Des Combattants De La Guérte

HD B

ED 0

Cystinurie N/N

DVL2 N/DVL2

CMR1 N/N

B-Lokus B/B

Magyasság 48,5 cm

Előre harapás 1 cm

Murphy egy nyugodt és kedves fiú, természetével nagyon gyorsan rabul ejti mindenki szívét. Robosztus, erős bulldog megjelenése és fényes fekete színe egészen különleges.